Geschreven door : Rik Rosseeuw - Categorieën : Gelimiteerde uitgaves

Storm bestaat 45 jaar! Tijd voor een hommage-album.

Storm bestaat 45 jaar! Tijd voor een hommage-album.

Storm bestaat 45 jaar en 11 auteurs brengen op geheel eigen wijze een hommage aan de stoere stripheld die in 1975 het levenslicht zag.

De poort naar Ellders - En zes andere verhalen

Storm bestaat 45 jaar en 11 auteurs brengen op geheel eigen wijze een hommage aan de stoere stripheld die in 1975 het levenslicht zag. Fred de Heij, Robbert Damen, Kenny Rubenis, Noël Ummels, Przemyslaw Klosin, Kim Duchateau, Dick Matena en Gerben Valkema stortten zich op de fantastische wereld van Pandarve en laten nieuwe kanten van Storm en zijn metgezellen zien.

Ook Martin Lodewijk, Romano Molenaar en Jorg de Vos leveren een bijdrage in de vorm van een kort verhaal De poort naar Ellders. Eind 2015 waren zij enthousiast aan een nieuw verhaal begonnen begonnen, wat het dertigste album in de reeks moest worden, maar na een jaar van ploeteren en problemen in de privésfeer waren er pas tien pagina’s gerealiseerd en werd de productie gestaakt. Speciaal voor dit jubileumalbum werden er alsnog twee nieuwe pagina’s aan het verhaal toegevoegd, waarmee De poort naar Ellders eindelijk kan verschijnen.

 

Technische kenmerken Hardcover

  • Oplage: gelimiteerd
  • Aantal pagina's: 48 blz
  • Aangekondigde verkoopprijs: 18,95 euro*

Technische kenmerken Luxe

  • Oplage: 300 ex
  • Aantal pagina's: 64 blz
  • Extra dossier van 16 pagina's
  • Extra gesigneerde en genummerde ex-libris
  • Aangekondigde verkoopprijs: 49,95 euro*


Hoe reserveren?

Reserveren doe je door je eerst aan te melden via het vak hieronder, je persoonlijk adres te selecteren in de dropdown (zo zijn we zeker dat we de juiste items opzijleggen voor de juiste persoon), een aantal in te vullen voor de gewenste items en door te sturen via de knop "Reserveren". Je ontvangt een automatische bestelbevestiging én later een tweede mail dat alles goed genoteerd is. 

Nog geen account?


Maak deze snel aan want een account heeft niets dan voordelen: je hebt deze immers nodig om later nog reservaties door te geven, om bestellingen te plaatsen (kunnen opgehaald worden in de winkel of opgestuurd worden) en je kan bovendien gratis je leeslijst beheren.

* Verkoopprijzen onder voorbehoud van wijziging door de uitgever