Geschreven door : Kurt Vander Meeren - Categorieën : Signeersessie

Steven Dhondt signeert Wanted in De Poort op zaterdag 24 februari - VOLZET

Steven Dhondt signeert Wanted in De Poort op zaterdag 24 februari - VOLZET

Met gepaste trots kunnen we aankondigen dat Steven Dhondt komt signeren in DE POORT op zaterdag 24 februari van 11u tot 13u. Steven stelt zijn nieuwste album "Wanted - Het bloedportret" voor, waaraan ook een signeersessie gekoppeld wordt. Er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar voor deze sessie. - DE SESSIE IS INTUSSEN VOLZET


Steven Dhondt

Steven Dhondt, ook bekend onder het pseudoniem Stedho, is een Belgische stripauteur en illustrator. Hij werd geboren op 5 maart 1974 in Huise. In de lagere school kreeg Stedho onder andere les van Marc de Bel, waarmee hij twee stripalbums maakte, die ze in eigen beheer uitgaven.

Steven Dhondt studeerde daarna architectuur aan de Rijksuniversiteit Gent. Hij heeft verschillende stripreeksen gemaakt, waaronder “Pit en Puf”, “Getekend, Marc de Bel”, “De Kriegels”, “Red Rider”, en "Obscurcia". Zijn solodebuut is het tekstloze "Ooievarken". Hij heeft ook verschillende kinderboeken geïllustreerd zoals Een Broer!?, Boy en Babyboem. Zijn werk omvat zowel zelfstandige projecten als samenwerkingen met andere auteurs.

Steven Dhondt was lid van The Wolfpack, de bende beeldenstormers die Standaard Uitgeverij hielp om hun stripfonds eens grondig op te schudden.

Bron: Wikipedia en Oogachtend

Enkele links

- Instagram
- Pulp de Luxe
- Portfolio

Wanted - Het bloedportret

WANTED: Als hij je getekend heeft, spoort hij je op!

1877. Dull, een jonge cheyenne, wil zijn uitgemoorde stam wreken. Hij doorkruist het wilde westen samen met zijn mentor, Oscar Carjat, een reizende fotograaf. Ze reizen van stad naar stad en bieden hun diensten aan de lokale overheden aan om outlaws op te sporen en getuigenverklaringen op te nemen. Op basis van die verklaringen kan Dull, die goed portretten kan tekenen, robottekeningen maken die zullen prijken op de beroemde “Wanted”-posters. Maar Dull heeft nog een andere gave in de vingers, die hij van zijn voorouders heeft geërfd...

- Dynamische western met innemende personages
- Een scenario van David Boriau, tekeningen van Steven Dhondt


Beknopte bibliografie (zie ook deze link en deze link)

- Pit en Puf (4 albums - 2002/2003)
- Getekend, Marc de Bel (5 albums - 2004/2006)
- Bij Fanny op schoot (2005)
- Ooievarken  (2005)
- De Kriegels (7 albums - 2006/2008)
- Red Rider (3 albums - 2017)
- Daan Quichot (2019)
- Oceaankind (2021)
- Heksenkind (2 albums 2023)
- Wanted - Het bloedportret (2024)

Steven Dhondt werkt ook mee aan Oost-West, Bruss. - Brussels in shorts en Pulp DeLuxe


Signeersessie op zaterdag 24 februari van 11u tot 13u.

Kom langs op zaterdag 24 februari, koop een exemplaar van Wanted - Het bloedportret en laat het signeren door Steven, indien er nog vrije exemplaren zijn voor de signeersessie uiteraard. Ondertussen geniet je nog van een fijne babbel.

OPGELET

Er zijn slechts 10 plaatsen (VOLZET) beschikbaar voor deze signeersessie. Dit impliceert enkele richtlijnen voor een ordentelijk verloop van dit evenement:

- Enkel exemplaren van Wanted worden gesigneerd
- Je kan slechts één album per persoon laten signeren
- Je moet verplicht aanwezig zijn op de signeersessie. Niet aanwezig = annulatie inschrijving signeersessie
- Je krijgt je deelname voor de signeersessie bevestigd nadat je het album aangekocht hebt via de webshop ÉN in het opmerkingsveld gevraagd hebt om deel te nemen
- Op het evenement zelf worden volgnummers in volgorde van aankomst uitgedeeld


FIRST COME, FIRST SERVED