Geschreven door : Rik Rosseeuw - Categorieën : Gelimiteerde uitgaves

Saga Uitgaven viert 15-jarig bestaan met Balade van Dusty - Promopack voor 15 euro

Saga Uitgaven viert 15-jarig bestaan met Balade van Dusty - Promopack voor 15 euro

Saga Uitgaven bestaat 15 jaar en viert dit met 15 aanbiedingen tegen 15 euro*. De ene keer is dit een one shot, de andere keer een tweeluik dat als promopack uitgezet wordt. In januari is het de beurt aan het De ballade van Dusty, een vrolijk verteld drama over een zoektocht in het Amerika van de jaren 1930. Compleet tweeluik. 

HET VERHAAL

De familie van Dusty wordt onteigend en moet bij de buren gaan wonen. Het meisje vindt dat niet erg, want haar vader trok naar Washington om met duizenden betogers verhaal te halen bij de president... Maar het duurt te lang. Ze besluit hem achterna te gaan!

Op de spoorwegen waar de beruchte hobo’s, de spoorwegzwervers, zich ophouden, op stoffige wegen van het Amerika tijdens de Grote Depressie, ontmoet Dusty de een na de ander en gaat mee met tal van iconische figuren, echte of fictieve, uit de Amerikaanse maatschappij van de eerste helft van de twintigste eeuw.

Klik hier om de folder als pdf te raadplegen/downloaden


Beide delen zijn nu tijdelijk te koop voor slechts 15 euro i.p.v. 39,90 euro!

Hoe reserveren?


Reserveren doe je door je eerst aan te melden via het vak hieronder, je persoonlijk adres te selecteren in de dropdown (zo zijn we zeker dat we de juiste items opzijleggen voor de juiste persoon), een aantal in te vullen voor de gewenste items en door te sturen via de knop "Reserveren". Je ontvangt een automatische bestelbevestiging én later een tweede mail dat alles goed genoteerd is. 

Nog geen account?


Maak deze snel aan want een account heeft niets dan voordelen: je hebt deze immers nodig om later nog reservaties door te geven, om bestellingen te plaatsen (kunnen opgehaald worden in de winkel of opgestuurd worden) en je kan bovendien gratis je leeslijst beheren.

* Verkoopprijzen onder voorbehoud van wijziging door de uitgever