Geschreven door : Kurt Vander Meeren - Categorieën : Folders - NL

PDF Dark Dragon Books - 3e kwartaal 2022

PDF Dark Dragon Books - 3e kwartaal 2022

De folder van Dark Dragon Books die alle nieuwe titels voorstelt voor het derde kwartaal staat alweer tjokvol moois. We trappen af in juli met o.a. Spirit-2 en Celestine en de paarden-10. Er zijn heel wat nieuwe reeksen zoals het historische Het piratenrijk van Vincent Brugeas en Ronan Toulhoat, Beide delen van de tweeluik verschijnen tegelijk. In de nieuwe collectie Litteraire klassiekers worden bekende romans verstript. Begonnen wordt met Sandokan en Ivanhoe. De wapenbroeders van de bevrijding is een WOII reeks waarvan elk album een compleet verhaal bevat.

Wat lezen we in augustus? Strips uiteraard! Dark Dragon Books zorgt voor het tweeluik MacBeth, een grafische roman van Guillaume Sorel, waarvan eerder al Bluebells Wood vertaald werd. Verder zijn er Odysseus-1 (start van een historisch-erotische reeks van Cosimo Ferry - er is ook een luxe aangekondigd!), Agatha Christie-10, De vijf-3+4, De cirkel van Minsk-3+4, ... 

In september kijken we uit naar nieuwe albums van Jagen op Ramirez, Conan de avonturier, Malcolm Max en Eleonora Mandragora. De albums van de box "Schipbreuk in de tijd" worden ook los uitgegeven als De overlevende. Naast de reguliere hardcover komt er ook een luxe editie met linnen rug en Art-Print (oplage: 100 ex.). Magda Ikkelpots is een nieuwe steampunk trilogie waarvan de eerste twee delen tegelijk verschijnen. 

Klik hier om de volledige folder als pdf te raadplegen/downloaden