Geschreven door : Kurt Vander Meeren - Categorieën : Folders - NL

PDF Dark Dragon Books - 3e kwartaal 2021

PDF Dark Dragon Books - 3e kwartaal 2021

Dark Dragon Books stuurde de digitale folder door voor het derde kwartaal. Het overzicht te verschijnen nieuwe titels is indrukwekkend. Hier alvast een sumier overzicht. Voor alle details verwijzen we je graag hieronder door naar de folder.

In juli lezen we de vervolgen van Malcolm Max, Celestine en de paarden, Engelenvlucht en Helden van de luchtmacht (Collector pack). Met Ad Victoriam-1+2 krijgen we een historisch verhaal uit de 3e eeuw met een glansrol voor gladiatoren. Bankier van het rijk is een WOII-oorlogsstrip geschreven door Pierre Boisserie met tekenwerk van Cyrille Ternon. Inguinis Orakel is een afgerond tweeluik dat volgt op Inguinis. Deze laatste reeks wordt trouwens gelijktijdig herdrukt.

In augustus wordt het uitkijken naar Bluebells Wood (graphic novel one shot van Guillaume Sorel), Novikov (dubbeldikke hardcover met in de hoofdrol een agent van de keizerlijke garde van Sint-Petersburg in dienst van Catharina II van Rusland) en John Lord-1+2 (thriller in drie delen die zich afspeelt in het New York van de jaren "20).

Het derde kwartaal wordt afgesloten met o.a. Ogen van Jade (Grafische roman van Patrick Weber en Amanuele Tenderini rond een mysterieuze moordzaak), Salomé (dubbeldikke hardcover over het leven van een slaaf), Zielloos-1+2 (start van een fantasyreeks) en Spirit-1 (start van een vierluik).

Klik hier om de volledige folder als pdf te raadplegen/downloaden