Geschreven door : Kurt Vander Meeren - Categorieën : Folders - NL

PDF Dark Dragon Books - 1e kwartaal 2023

PDF Dark Dragon Books - 1e kwartaal 2023

2023 komt eraan en - goed nieuws! - ook in het nieuwe jaar verwachten we tal van nieuwigheden. O.a. Dark Dragon Books zal daarvoor zorgen en dat begint al in januari met de nieuwe reeks Vinifera waarvan delen 1 en 2 gelijktijdig zullen verschijnen in hardcover. Deze reeks was eerder aangekondigd bij INdruk, maar zal dus bij Dark Dragon Books verschijnen. Daarnaast verwachten we ook het oorlogstweeluik Nachtbloem en de eerste twee delen van de thriller De geur van macht (scen. van Eric Corbeyran). Verder is het ook uitkijken naar o.a. Magda Ikklepotts-3 en de start van de nieuwe steampunkreeks Drie geesten van Tesla.

Februari wordt opgevrolijkt met een nieuwe albums van Agatha Christie, Literaire klassiekers, De Vijf en Wapenbroeders van de bevrijding

In maart ligt de focus op steampunk met twee nieuwe albums van Lady Mechanika. Tegelijk komt er ook nog een luxe set, een artbook en een gelimiteerde Art Portfolio uit. De fans van het erotische genre worden verwend met delen 1+2 van Orgies & Barbaren. De Poort biedt je in exclusiviteit een Art Print aan bij aankoop van het pakket met beide delen. 

Klik hier om de volledige folder als pdf te raadplegen/downloaden