Geschreven door : Rik Rosseeuw - Categorieën : Folders - NL

Oogachtend zet nieuwe reeksen in de kijker

Oogachtend zet nieuwe reeksen in de kijker

Bij Oogachtend verschenen in het najaar van 2014 enkele titels die het bijzonder goed doen zowel qua aandacht in de diverse media als qua verkoop. Johan Stuyck, de uitgever achter Oogachtend, bezorgde onze enkele fiches die deze albums uitgebreid voorstelt.

  • Hubert  (Ben Gijsemans)
    Hubert, een introverte man van middelbare leeftijd, leeft in Brussel maar kan er moeilijk aarden. Elk weekend gaat hij naar het museum van Oude en Moderne kunsten. In de schilderkunst vindt hij troost. Zijn gesloten levensstijl gaat echter door een simpele gebeurtenis aan het wankelen.
    >> check de fiche
  • Het mirakel van Vierves  (Inne Haine)
    De Geweifeesten, het jaarlijkse hoogtepunt van het dorpje Vierves-sur-Hayne, brengt heel wat volk op de been. Lokale gelukzoekers en avontuurlijke toeristen proberen het waardevolle gewei van het legendarische hert Gérard in handen te krijgen. Door een ongelukkig voorval zetten enkele inwoners de toekomst van het dorp ongewild op het spel.
    >> check de fiche
  • Panter  (Brecht Evens)
    Panter, de kroonprins van het koninkrijk Panteria, kruipt uit de ladenkast van kleine Christine na de dood van haar kat. Er ontspint zich een spel van verleiding tussen de charmeur en zijn prooi.
    >> check de fiche