Geschreven door : Rik Rosseeuw - Categorieën : Gelimiteerde uitgaves

Malefosse verschijnt bij Daedalus als softcover én als integraal

Malefosse verschijnt bij Daedalus als softcover én als integraal

Ruim twintig jaar nadat deel 7 verscheen bij Oranje, neemt Daedalus deze historische reeks van Daniel Bardet en François Dermaut over. Malefosse zal uitgegeven worden als softcover en ook gebundeld per vier delen. 

Malefosse - Integraal-1

1589. Europa kent met de opkomst van het protestantisme (Anglikanisme, Calvinisme, Lutheranisme...) zo’n grote religieuze verbrokkeling dat het monopolie van de Rooms Katholieke Kerk doorbroken lijkt. Aan deze mallemolen ontsnapt evenmin het Fankrijk onder de lakse Koning Hendrik III. Het wordt zelfs op het einde van de 16e eeuw totaal verscheurd door een meedogenloze fantiek-religieuze strijd tussen enerzijds de Katholieken onder leiding van Hendrik de Guise en de Heilige Liga en anderzijds de Hertog van Navarra, de latere Koning Hendrik IV en zijn Zwitserse en Duitse huurlingen.

De Drie-Hendriken-Oorlog zou een catastrofe worden in de menselijke geschiedenis.

Heruitgave met nieuwe vertaling en lettering

Technische kenmerken 

  • Oplage: gelimiteerd
  • Hardcover
  • Aantal pagina's: 196 blz
  • Aangekondigde releasedatum: 11/12/2020
  • Aangekondigde verkoopprijs: 34,95 euro*

Hoe reserveren?

Reserveren doe je door je eerst aan te melden via het vak hieronder, je persoonlijk adres te selecteren in de dropdown (zo zijn we zeker dat we de juiste items opzijleggen voor de juiste persoon), een aantal in te vullen voor de gewenste items en door te sturen via de knop "Reserveren". Je ontvangt een automatische bestelbevestiging én later een tweede mail dat alles goed genoteerd is. 

Nog geen account?


Maak deze snel aan want een account heeft niets dan voordelen: je hebt deze immers nodig om later nog reservaties door te geven, om bestellingen te plaatsen (kunnen opgehaald worden in de winkel of opgestuurd worden) en je kan bovendien gratis je leeslijst beheren.

* Verkoopprijzen onder voorbehoud van wijziging door de uitgever