Geschreven door : Kurt Vander Meeren - Categorieën : Signeersessie

Karolina Zsejda signeert Love me Tinder in DE POORT

Karolina Zsejda signeert Love me Tinder in DE POORT

Met gepaste trots kunnen we aankondigen dat op zaterdag 11 maart van 14u tot 16u Karolina Szejda langskomt om haar nieuwe album Love me Tinder te signeren in DE POORT.

Karolina Szejda

Karolina Szejda werd in 1995 geboren in Elk, in Polen, en woont sinds haar zesde in Brussel. In 2019 studeerde ze af aan de LUCA School of Arts in Brussel met een Masterdiploma in Graphic Storytelling. Karolina maakt illustraties en strips die meestal gebaseerd zijn op haar eigen leven, is leerkracht kunst en heeft gewerkt als artist in residence van De Knalgele Kubus in het Marc Sleen Museum in Brussel. Haar debuut Tram 5 is gebaseerd op haar masterproef aan Sint-Lukas. Hierin brengt ze een verhaal over haar vader en zijn dochter.

EXTRA

- Link naar de digitale tentoonstelling van Karolina Szejda in De Knalgele Kubus
- Link naar haar debuut Tram 5 met een aantal binnenpagina's


Love me Tinder

Elise zoekt de liefde van haar leven op Tinder. Maar met elke date zakt de moed haar dieper in de schoenen. Gelukkig heeft ze haar vader, de buurvrouw en haar beste vriend die haar met raad en daad bijstaan in tijden van wanhoop.

Tram 5

Thomas is al heel zijn volwassen leven een wat saaie en uitgebluste huisbaas. Wanneer hij 50 wordt, koopt hij de nieuwste fitensstoestellen en draagt hippe hemdjes, maar wanneer hij daar niet gelukkiger van wordt, krijgt hij een ingenieus idee: hij wil eindelijk zijn kinderdroom waarmaken en tramchauffeur worden!
Zijn dochter Elise, zelf zoekende naar een zinvolle toekomst, ziet dit alles met mededogen maar liefdevol aan.


Beknopte bibliografie

- Tram 5 (2020)
- Love me Tinder (2023)


Signeersessie op zaterdag 11 maart van 14u tot 16u

Kom langs op zaterdag 11 maart, koop een exemplaar van Love me Tinder en laat het signeren door Karolina. Ondertussen geniet je nog van een fijne babbel. Iedereen welkom!