Geschreven door : Kurt Vander Meeren - Categorieën : Signeersessie

Karly Engracia signeert Lemuria - Citadel in De Poort

Karly Engracia signeert Lemuria - Citadel in De Poort

Met gepaste trots kunnen we aankondigen dat op donderdag 13 oktober Karly Engracia langskomt om het derde deel van Lemuria - Citadel te signeren in DE POORT.

Karly Engracia

Tekenaar Karly Engracia heeft in zijn leven veel verschillende werkzaamheden verricht. De laatste jaren heeft hij zichzelf bekwaamd in het tekenen en heeft hij voor diverse Aziatische uitgeverijen kleine producties gemaakt. In 2018 kwam hij in contact met Comicwatch en werd hij de tekenaar van de spin off van de reeks De Verloren Verhalen van Lemuria - Citadel. Deze spin off vertelt het verhaal van de bouw van een koepel op een plek waar een eeuwenoude beschaving zijn oorsprong had. In een diep gelegen grottenstelsel wordt een nieuwe enorme energiebron gevonden en dit is het begin van een wapenwedloop tussen de grote landen. President Putin stuurt zijn elite eenheid naar de Himalaya en probeert zo het Westen voor te zijn in de energiewedloop die momenteel gaande is.

Naast verschillende projecten voor anthologieën in Azië heeft hij diverse kickstarter boeken gemaakt voor small press uitgeverijen.


De Verloren Verhalen van Lemuria - Citadel

In het eerste boek van de reeks De verloren verhalen van Lemuria, De bergen van Moran, zagen we hoe een bergbeklimmer in een klif viel en honderden schijfjes vond. De scene hierna zagen we een grote koepel en veel actie. Wat er gebeurd is tussen deze tee scenes wordt verteld in deze mini serie.
We maken kennis met Jake Thor, de bergbeklimmer die de opdracht krijgt de schatten van de grotten veilig te stellen voor de wereld. Echter China, Rusland, Iran en Noord Korea denken daar anders over en sturen spionnen op pad om zich de geheimen van het grottenstelsel eigen te maken. Wapens, ruimteschepen en een nieuwe energiebron worden de inzet van een spannende wedloop.

Deel 3: Alpha

Een verborgen grottenstelsel onder het gebergte van de Himalaya.
Een bergbeklimmer die duizenden glimmende schijfjes vindt. Honderden grotten die onbekende transportmiddelen, wapens en een geheimzinnige bron van oneindige energie herbergen. Geen enkele wereldleider wil deze nieuwe mogelijkheden missen. Spionnen worden op pad gestuurd en elitetroepen maken zich klaar om zich deze geheimen toe te eigenen. Alles in naam van de vrede voor een prijs die betaald wordt in bloed. Sommige grotten bevatten geheimen die beter verborgen hadden kunnen blijven. Gevaren die niet alleen onze maatschappij bedreigen, maar mogelijks zelfs het voortbestaan van de gehele mensheid.

In dit afsluitende deel van de Citadel-trilogie komt alles samen. Goed/kwaad, verleden/heden en... de toekomst. Zal de wereld gebruik kunnen maken van deze nieuwe energiebron voor de mensheid?

De hardcover bevat een dossier van 16 pagina's.


Signeersessie op donderdag 13 oktober van 16u tot 18u

Uitgeverij Comicwatch zal naast de gewone SC en HC uitgave twee speciale boeken uitbrengen voor de signeersessie:

- Creators Edition in een oplage van 40 exemplaren met een exclusieve cover (verkoopprijs: 50 euro)
- Original Art Edition in een oplage van 47 exemplaren met een speciale cover én een originele pagina van het derde boek (verkoopprijs: 125 euro)

Deze edities kan je nu reeds reserveren via onze webshop.