Geschreven door : Kurt Vander Meeren - Categorieën : Signeersessie

Inne Haine en Mathias Van den Berge signeren In goed gezelschap in DE POORT

Inne Haine en Mathias Van den Berge signeren In goed gezelschap in DE POORT

Met gepaste trots kunnen we aankondigen dat op zaterdag 4 maart van 13u tot 15u zowel Inne Haine en Mathias Van den Berge langskomen om hun jongste album In goed gezelschap te signeren in DE POORT.


Inne Haine

Inne Haine (Leuven, 1987) is striptekenaar en illustrator. Ze volgt een opleiding animatiefilm omdat ze graag verhalen vertelt, maar daarna volgt ze haar echte passie; de richting illustratie-beeldverhaal aan Sint Lukas Brussel.

Haar stijl is humoristisch en poëtisch. Ze tekent het liefst mensen, dieren en natuur. Ze woont in de regio Antwerpen met haar vriend, illustrator Mathias Van den Berge.

Haar biografische stripjes verschijnen op de website van Pulp deLuxe.


Mathias Van den Berge

Mathias Van den Berge studeerde Illustratieve vormgeving aan Sint Lucas Antwerpen en is leerkracht waarnemingstekenen en Toegepaste Beeldende Kunsten aan Sint-Lucas Kunstsecundair Antwerpen. Hij is ook werkzaam als freelance illustrator en verzorgde de illustraties en kaarten voor de boeken 'Tranen over Mortsel' en 'Elke dag angst' van Pieter Serrien.

In Goed Gezelschap is zijn debuut dat hij samen maakte met zijn vriendin en striptekenaar Inne Haine. Ze werken samen onder de noemer "Studio Klomper".


Extra

- Link naar recensie van Het mirakel van Vierves door Koen Driessens (De Stripspeciaalzaak)
- Link naar recensie van Het mirakel van Vierves door Gert Meesters (Focus Knack)
- Link naar blog van Inne Haine
- Link naar pagina op 9e Kunst
- Auteurspagina op PULP de LUXE
- Link naar Facebook pagina van Inne
- Link naar Instagram pagina van Inne
- Link naar Facebook pagina van Mathias
- Link naar Instagram pagina van Mathias


In Goed Gezelschap

Zomer in Lintdorp, Martin en Cécile zijn de uitbaters van 'In goed gezelschap', het café dat als een kloppend hart in het centrum van het dorp ligt, en waar de lokale gemeenschap al generaties lang lief en leed komt delen. Cécile runt het café, en zorgt intussen ook voor Edgard, haar dementerende schoonvader. Die beleeft in zijn geest de meest fantastische avonturen, terwijl Cécile in haar schaarse vrije tijd enkel kan wegdromen bij de reisreportages van haar vrouwenmagazines.

Martin van zijn kant werkt intussen hard aan de moeizame uitbouw van zijn carrière als charmezanger. Ook de lokale jeugd zit niet stil - Elise heeft een krantenronde als vakantiejob, terwijl haar vriendje 'baby' zijn schemerige zaakjes drijft in de plaatselijke discotheek.

En dan slaat het noodlot toe, terwijl de rabarber rustig verder groeit...


Beknopte bibliografie

- Inne werkte mee aan Bing-1 (bundel met kortverhalen van studenten aan de Hogeschool Sint-Lukas Brussel)
- Het mirakel van Vierves (2014)
- In Goed Gezelschap (2023


Signeersessie op zaterdag 4 maart van 13u tot 15u

Kom langs op zaterdag 4 maart, koop een exemplaar van In Goed Gezelschap en laat het signeren door zowel Inne als Mathias. Ondertussen geniet je nog van een fijne babbel. Iedereen welkom!