Geschreven door : Rik Rosseeuw - Categorieën : Gelimiteerde uitgaves

Golden City-13 + Blue adventures artbook in een voordeelpakket

Golden City-13 + Blue adventures artbook in een voordeelpakket

In maart verschijnt bij Silvester Golden City-13. Dit album zal samen met het artbook Blue Adventures tegelijk beschikbaar zijn in een voordeelpakket.


GOLDEN CITY

Golden City is een unieke sciencefictionreeks. Golden City speelt in een niet zo heel verre toekomst: in 2099. Golden City is een grandioze stad, gebouwd op de oceaan. Daarmee ontloopt de stad de overbevolking en het geweld die regeren op het vasteland. Alleen de allerrijksten hebben toegang tot Golden City, en op basis van zijn rijkdom kan ook Harrison Banks zich begeven onder de bevoorrechten van de stad. Maar tijdens een vlucht over zijn landerijen stort het vliegtuig met zijn vrouw aan boord neer. De geheimzinnige crash is voor Banks aanleiding tot een gevaarlijke zoektocht in het onbekende, een ware afdaling in de hel.


BLUE ADVENTURES - ARTBOOK

Autodidact Nicolas Malfin wist met zijn uitzonderlijke tekentalent al vroeg de aandacht van uitgevers te trekken. Hij mocht zijn kunsten toepassen op Golden City, destijds een nieuwe reeks. Al vanaf het begin is er succes. Wat Nicolas leidt is de drang van avontuur die zijn jeugd heeft gekenmerkt. Blue Adventures onthult de breedte van zijn talent op de serie die hem bekend maakte bij het grote publiek. Ook ander werk en illustraties komen ruimschoots aan bod in dit 96 pagina’s dikke boekwerk.

TECHNISCHE KENMERKEN

  • Bevat twee hardcover albums
  • Beperkte beschikbaarheid
  • Aangekondigde verkoopprijs: 29,95 euro*

 

Hoe reserveren?

Reserveren doe je door je eerst aan te melden via het vak hieronder, je persoonlijk adres te selecteren in de dropdown (zo zijn we zeker dat we de juiste items opzijleggen voor de juiste persoon), een aantal in te vullen voor de gewenste items en door te sturen via de knop "Reserveren". Je ontvangt een automatische bestelbevestiging én later een tweede mail dat alles goed genoteerd is. 

Nog geen account?


Maak deze snel aan want een account heeft niets dan voordelen: je hebt deze immers nodig om later nog reservaties door te geven, om bestellingen te plaatsen (kunnen opgehaald worden in de winkel of opgestuurd worden) en je kan bovendien gratis je leeslijst beheren.

* Verkoopprijzen onder voorbehoud van wijziging door de uitgever