Geschreven door : Rik Rosseeuw - Categorieën : Gelimiteerde uitgaves

Een nacht in Rome-4 aangekondigd als hardcover én als luxe

Een nacht in Rome-4 aangekondigd als hardcover én als luxe

Het vierde deel van Een nacht in Rome komt eraan. De softcover verschijnt in december. In november verwachten we al de hardcover en de luxe. Dit deel wordt het dikste in de reeks met 120 pagina's. De luxe bevat bovendien een extra katern van 16 pagina's. 

Een nacht in Rome-4

Tien jaar na hun eerste nacht in Rome lukte het Marie niet om haar tweede afspraak met Raphaël na te komen. Die nacht in Italië lag ver weg van wat ze zich had voorgesteld... En misschien zijn sommige beloften ook te moeilijk om in te lossen... Bij het ochtendgloren verlaat Marie de oude stad om naar de luchthaven te gaan... Ze weet nog niet dat Raphaël alles zal proberen om de loop der dingen om te keren. Ondanks de leeftijd, ondanks het proces van verdriet en afstand nemen, en het leven dat alles ingewikkeld maakt... Het is het verhaal van een man die een vrouw naloopt wanneer alle tekens hem zeggen het op te geven. Het is een belofte die niet wil uitdoven. Het is een jeugdliefde die weigert volwassen te worden.

Bron: De Stripspeciaalzaak

De cover hiernaast is van de softcover. De cover hieronder links is deze van de hardcover. Rechts ervan vind je de cover van de luxe.

Cover Een nacht in Rome-4 - HardcoverCover Een nacht in Rome-4 - Luxe

 

Technische kenmerken hardcover

  • Oplage: onbekend
  • Aantal pagina's: 120 blz
  • Andere cover dan de softcover
  • Aangekondigde verkoopprijs: 24,95 euro*

Technische kenmerken luxe  (uitverkocht)

  • Oplage: 250 ex
  • Aantal pagina's: 136 blz (extra making of-dossier)
  • Andere cover dan de softcover en de hardcover
  • Linnen rug
  • Bevat gesigneerde ex-libris
  • Aangekondigde verkoopprijs: 49,95 euro*


Hoe reserveren?

Reserveren doe je door je eerst aan te melden via het vak hieronder, je persoonlijk adres te selecteren in de dropdown (zo zijn we zeker dat we de juiste items opzijleggen voor de juiste persoon), een aantal in te vullen voor de gewenste items en door te sturen via de knop "Reserveren". Je ontvangt een automatische bestelbevestiging én later een tweede mail dat alles goed genoteerd is. 

Nog geen account?


Maak deze snel aan want een account heeft niets dan voordelen: je hebt deze immers nodig om later nog reservaties door te geven, om bestellingen te plaatsen (kunnen opgehaald worden in de winkel of opgestuurd worden) en je kan bovendien gratis je leeslijst beheren.

* Verkoopprijzen onder voorbehoud van wijziging door de uitgever