Geschreven door : Rik Rosseeuw - Categorieën : Gelimiteerde uitgaves

Een box voor Brecht Evens

Een box voor Brecht Evens

Binnenkort verschijnt een box met twee bestaande albums van Brecht Evens, aangevuld met een derde onuitgegeven boek met de titel "Ergens waar je niet naartoe wil". Dit album zal niet los te koop aangeboden worden, maar enkel verkrijgbaar zijn in de box. 

Eenmalige beperkte oplage.

Er zullen twee versies beschikbaar zijn:

  • Een lege box met enkel het dossier-album 'Ergens waar je niet naartoe wil'   (39 euro*)
  • Een volle box met twee albums + het dossier album   (95 euro*)

In de VOLLE BOX zitten drie boeken:

  • Ergens waar je niet wil zijn
    Met deze grafische roman legt Brecht de lat voor het genre opnieuw hoger: experimenteel maar ook toegankelijk en herkenbaar. Virtuoos tekenwerk, levensechte personages en boeiende dialogen.

  • Het amusement
    Drie twintigers. De exuberante, paradijselijke grootstad ligt aan hun voeten. Maar Rodolphe zit opgesloten in zijn hoofd, Jona wordt ingehaald door zijn kwalijke reputatie en Victoria wordt beteugeld door een cordon bezorgde vrienden. In deze pulserende mozaïek kruisen ze elkaar, in taxi, restaurant en discotheek, één zwoele zomernacht lang.

  • Ergens waar je niet naartoe wil
    Dossieralbum van 88 pagina's met met tekeningen en schetswerk uit de periode voor 'Ergens waar je niet wil zijn' dat een inkijk geeft in Brecht Evens' zoektocht naar zijn huidige unieke en internationaal bejubelde teken- en vertelstijl.


Aangekondigde verkoopprijs:

  • Volle box: 95 euro*
  • "Lege" box: 39 euro*


Hoe reserveren?

Reserveren doe je door je eerst aan te melden via het vak hieronder, je persoonlijk adres te selecteren in de dropdown (zo zijn we zeker dat we de juiste items opzijleggen voor de juiste persoon), een aantal in te vullen voor de gewenste items en door te sturen via de knop "Reserveren". Je ontvangt een automatische bestelbevestiging én later een tweede mail dat alles goed genoteerd is. 

Nog geen account?


Maak deze snel aan want een account heeft niets dan voordelen: je hebt deze immers nodig om later nog reservaties door te geven, om bestellingen te plaatsen (kunnen opgehaald worden in de winkel of opgestuurd worden) en je kan bovendien gratis je leeslijst beheren.

* Verkoopprijzen onder voorbehoud van wijziging door de uitgever