Geschreven door : Rik Rosseeuw - Categorieën : Gelimiteerde uitgaves

Dick Matena's Iconen krijgt een luxe editie

Dick Matena's Iconen krijgt een luxe editie

In december verschijnt bij Arboris Iconen, het nieuwste albums van Dick Matena. Er is ook een luxe editie aangekondigd. 

Dick Matena's Iconen

Tussen de vele hoogtepunten in het grote oeuvre van Dick Matena nemen de drie verhalen over ontmoetingen tussen telkens twee grote namen uit de geschiedenis een bijzondere positie in. Door waargebeurde elementen te vermengen met eigen vondsten weet Matena in elk verhaal een bijzondere spanning op te roepen, die ondersteund wordt door zijn zeer geslaagde tekeningen en inkleuringen. In Dick Matena’s Iconen worden de drie duoverhalen (Gauguin & Van Gogh, Sartre & Hemingway, Mozart & Casanova) voor het eerst samengebracht.

Een uitgebreid dossier duidt de historische achtergronden en vertelt over het ontstaan van de verhalen, een en ander vanzelfsprekend geïllustreerd met veel zeldzame afbeeldingen.

Collectie: Klassiekers gebundeld.

Technische kenmerken Luxe

  • Oplage: maximaal 75 ex
  • Full colour
  • Gebonden editie in linnen met aparte stofomslag
  • Extra's: dossier en gesigneerde ex-libris
  • Aantal pagina's: ca 176 blz
  • Genre: literaire beeldroman
  • Aangekondigde releasedatum: december 2020
  • Aangekondigde verkoopprijs: 59,95 euro*


Hoe reserveren?

Reserveren doe je door je eerst aan te melden via het vak hieronder, je persoonlijk adres te selecteren in de dropdown (zo zijn we zeker dat we de juiste items opzijleggen voor de juiste persoon), een aantal in te vullen voor de gewenste items en door te sturen via de knop "Reserveren". Je ontvangt een automatische bestelbevestiging én later een tweede mail dat alles goed genoteerd is. 

Nog geen account?


Maak deze snel aan want een account heeft niets dan voordelen: je hebt deze immers nodig om later nog reservaties door te geven, om bestellingen te plaatsen (kunnen opgehaald worden in de winkel of opgestuurd worden) en je kan bovendien gratis je leeslijst beheren.

* Verkoopprijzen onder voorbehoud van wijziging door de uitgever